Pedicurepraktijk Blaricum

Tel: 0614376643

Welkom in Pedicurepraktijk Blaricum

  

Het adres voor een uitgebreide professionele pedicurebehandeling in een sfeervol ingerichte praktijk te Blaricum, in de Blaricummermeent.

Ik zorg voor mooi verzorgde voeten en nagels, en verhelp ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of nagelproblemen zoals mycosenagels ('kalknagels').

U kunt bij mij ook uw teennagels laten verfraaien door bijvoorbeeld French Pedicure, een nagellak of gellak

Een pedicurebehandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen. Dit geldt voor zowel vrouwen, kinderen als mannen. Daarnaast is het ook heerlijk ontspannend!

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk, de koffie staat klaar.


Nelltte van Wijck


Botanical Beauty
Ik werk met de productlijn van Botanical Beauty. Deze producten zijn 100 % natuurlijk!
Dit product bevat helemaal geen conserveermiddelen (parabenen) en kleurstoffen. Toch zijn al onze producten 1 tot 2 jaar houdbaar. Door de hoge omloopsnelheid, snelle levering en korte lijnen, kan dit merk toch een lange houdbaarheid van hun producten aanbieden.

INM Out the Door topcoats|
De topcoats van INM zijn niet voor niets de nummer 1 in de USA. Droog binnen 45 seconden! Ze laten een prachtige glans achter, zorgen ervoor dat de nagellak langer mooi blijft maar zijn toch makkelijk verwijderbaar met vriendelijke aceton vrije produkten.

Depend 7 days nagellak
Deze nagellak van het Zweedse tophuis Depend is vrij van schadelijke stoffen, de zogenaamde 5 g's. Wel zo belangrijk als u of uw dochter graag en vaak nagellak draagt.