Pedicurepraktijk Blaricum

Tel: 0614376643

De praktijk

Hygiëne is erg belangrijk en ik werk dan ook volgens de HAM-code. Dit zijn de praktijknormen voor Hygiëne, Arbeid en Milieu voor de voetverzorgingsbranche. Ik werk met producten op natuurlijke basis. Daarnaast gebruik ik de natte freestechniek. Tijdens het verwijderen van bijvoorbeeld eelt worden uw voeten tegelijkertijd met een waternevel gekoeld waardoor de behandeling erg aangenaam is.

Standaard pedicurebehandeling

Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit vaste onderdelen. Desinfecteren, nagels knippen en de nagelomgeving verzorgen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns verwijderen,  ingroeiende nagels behandelen, kloven behandelen, schimmel- of kalknagels behandelen.  We sluiten af met het incrèmen van de voeten en heerlijk warme compressen.

French pedicure of gelnagels

Wilt u uw nagels verfraaien met een French pedicure of een laagje gel dan kan dat. Ook kan ik uw nagels repareren en zelfs een nieuwe nagel creëren.

Prijslijst

Vanaf 1 juni 2015 werk ik met de nieuwste harstechniek van Lycon. De hars hecht zich om de haartjes en niet op de huid waardoor er geen tot weinig irritatie optreedt na de behandeling.

Standaard pedicurebehandeling 45 min.


Euro 36,50

Deelbehandeling, max. 15 minuten (bijvoorbeeld een likdoorn)

Euro 20,00

Nagels lakken

Gellak

French Pedicure gellak


Euro  7,50

Euro 15,00

Euro 35,00

Kinder pedicure 


Euro 15,00

 


Nagelreparatie, grote teen

per nagel


Euro 15,00

Euro 10,00

Verven wenkbrauwen

Euro  9,95

Lycon wax bovenlip


Euro  9,95

Product impressie en voor en na foto's

Portfolio wordt opgebouwd.

Configureer deze downloadwidget